Fertilitetsbehandling med babygranti

Det er ikke alle der bare bliver gravid med det sammen eller af andre årsager ikke selv er i stand til at ens æg bliver befrugtede, eller sætter sig fast, så der kan komme et lille nyt menneske til verdenen. IVF syd er en professionel fertilitetsklinik der gør en kvindes største ønske muligt, hvis naturen ikke kan af sig selv. Det er selvfølgelig ikke lige noget man sådan går og råber om om, og ej heller noget man lige tyer til første gang. Det tog da også sin tid inden jeg selv fik taget modet til mig og gik på nettet for at se hvilke muligheder der var, og fandt https://ivf-syd.dk som skulle være en af de bedste steder og en professionel fertilitetsklinik. For mig var det vigtigt at der var en hvis fortrolighed og nænsomhed omkring mig og min problemstilling, da det på en eller anden måde var lidt flovt for mig, at min krop og jeg ikke selv kunne finde ud af at lave børn.

Jeg havde hørt nogle skræk senarier, med andre der havde været i samme situation som jeg selv, og hvor de skulle igennem flere fertilitetsbehandlinger og så uden at blive mor. Så da jeg læste at IFV Syd havde fertilitetsbehandling med babygaranti, blev det mit valg for fertilitetsbehandling.
Det var med sommerfugle i maven at jeg kørte til fertilitetsklinikken i Odense, men da jeg blev mødt af meget behagelige mennesker, faldt jeg hurtigt til ro, og tog tingene stille og roligt – det var hyggelige rammer og meget behagelige mennesker der var omkring mig hele tiden – selve behandlingen blev talt igennem, og inden jeg tog derfra var jeg meget positivt indstillet på at det hele nok skulle lykkes, og så endda førte gang jeg fik lagt æg op.
Det hele gik efter planen, og alt hvad der var blevet fortalt var også det der skete – og den dag i dag, er jeg glad for at jeg tog den beslutning at konsultere IVF Syd, da jeg har fået verdens dejligste dreng.