Service af automatgear

Fordi en bil har automatgear, er det ikke ensbetydende med at den ikke skal til eftersyn – efter jeg har fået min nye bil med automatgear, har jeg erfaret at der er nøjagtig lige så mange eftersyn som på almindelige biler. Nu har jeg altid brugt K2 Biler til at efterse mine biler, og jeg har altid https://k2biler.dk som foretrukne på min pc, så jeg ikke skal bruge tid på at finde k2biler.dk når jeg skal booke en tid til eftersyn eller tid til at få udbedret et eller andet som for eksempel automatgearkasses skylles. For mig er det vigtigt at jeg er tryg og stoler på min automekaniker og autoværksted – min bil skal være i orden, og den skal være sikker at køre i, og helst uden alt for mange reparationer. Mit værksted i Ballerup opfylder alle mine krav i forhold til at jeg vil lade dem ordne min bil, for de gør det rigtig godt.

Jeg får altid klaret mit service og eftersyn af bil hos K2 Biler, og jeg har aldrig haft noget at udsætte på hverken deres arbejde eller service – og selv det at automatgearkasses skylles klarer de som professionelle og til rimelige priser.
Jeg kan godt lide at deres værksted er pænt og rent når jeg kommer, jeg ved godt at der kan være beskidt på et værksted, men alligevel formår de at holde det pænt rent og ryddeligt – hvilket også for mig signaliserer at de har styr på tingene. Nogen gange har jeg da også stået og ventet på at min bil skulle være færdig, ikke fordi at mekanikeren ikke var færdig til tiden, men fordi jeg kom tidligere, og det gav mig en mulighed for at se hvordan min bil så ud neden under. Det er jo ikke her jeg kommer mest, for at sige aldrig – for jeg lægger mig ikke ned på jorden og kigger på hvordan min bils undervogn ser ud – det har jeg jo en mekaniker til – men derfor er det alligevel sjovt at se, når nu bilen allivel er hævet op over en.