Nye moderne møbler

Så fik jeg mit nye hus – jeg havde solgt alle mine gamle møbler eller smidt nogle af dem ud, da de havde udtjent deres værnepligt. Jeg kan kun anbefale denne metode ved en flytning, for så er der ikke så meget der skal flyttes. Mit nye hus havde også en anden indretning, som krævede nye møbler, og så ville jeg også gerne have noget der var lidt mere moderne – altså, på udkig efter nye møbler. Jeg brugte tiden mens mit hus blev gjort klart til indflytning, på at se hvad der fandtes rundt om i forretningerne og på nettet. Der var selvfølgelig mest på nettet, og da jeg søgte på moderne møbler, så kom modernemoebler.dk frem – og det var noget helt anderledes og meget mere unikt og mere i min stil som jeg ønskede.

Spændende sofabord

Jeg valgte et sofabord hos modernemoebler med en glasplade – jeg ved ikke hvorfor, men for mig var det et mere stilrent sofabord, end de der var udformet i træ – vi har jo alle vores forskellige smag, og det med glaspladen var så min – mit spisebord har jo også en glasplade på, og hvide marmor sokler – så det passede også godt sammen, nu der var stue og spisestue ud i et – men jeg skal love for at de havde et stort udvalg i smarte møbler. De var mega flinke hos Modernemøbler.dk og jeg fik en god kundeservice og hjælp da jeg henvendte mig til dem, og der gik ikke lang tid før at jeg havde sofabordet i min nye stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.