Lyft snus med frisk smag

Jeg har altid hadet denne smag af tobak, efter jeg har røget eller haft snus i munden – jeg ved godt det lyder underligt, men det er egentligt kun effekten af cigaretterne eller snusen jeg går efter – får får jeg ikke mit daglige indtag af nikotin, så bliver jeg ikke til at være i nærheden af – sådan er det bare, og når jeg nu selv ved det – så kan jeg jo også gøre noget ved det, så mine omgivelser også kan holde mig ud. Den anden dag, fik jeg en “hvid” pose snus af gutterne, som de syntes jeg bare skulle prøve. De fortalte mig, at jeg bestemt ville blive begejstret for smagen, så det gav det lige en chance. Det var lige mig, jeg elskede smagen af mentol, fik en dejlig frisk fornemmelse i munden mens jeg havde posen under tungen.

Lyft – Nikotin uden tobak

Da jeg ikke havde stiftet bekendtskab med dette hvide snus som de kaldte lyft, måtte jeg jo lige høre, hvor de havde fået det henne – det fortalte at det faktisk var meget nemt at købe på nettet, og at der var mange flere og andre smags varianter, så jeg kunne jo bare prøve mig frem. Jeg kan slet ikke forestille mig længere, hvordan det var at sidde med en smøg i munden, efter jeg er skiftet over til lyft. Jeg får jo min nikotin og effekten uden at skulle gå udenfor og stå og fryse bare fordi jeg nu engang har det behov og trang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.