Nikotinprodukter uden tobak og røg

Sundt at ryge, nej det er det ikke – vi ved alle at det ikke er godt for vores lunger, men alligevel bliver vi ved med at udsætte vores krop for denne nikotinholdige røg – hvorfor, jo det er på grund af vores afhængighed af nikotinen. Jeg fik at vide at jeg skulle stoppe med at ryge på grund af helbredsmæssige årsager. Men jeg kunne ikke – trangen var for stor. Jeg forsøgte med alle mulige produkter, fra plastre til de her spray i munden – og alligevel måtte jeg ud og have en smøg i ny og næ. Jeg ved ikke, men det er svært for mine omgivelser at forstå, at jeg bare er afhængig af det møg. Jeg har bare brug for min daglige dosis af nikotin, og lægerne har jo ikke nogen løsning på problemet ud over at jeg skal stoppe.

Plantebaseret Lyft snus

Alternative løsninger findes der altid – og den fandt jeg hos Nikopouches – jeg anede ikke at det eksisterede – og jeg havde heller aldrig forestillet mig at jeg skulle tage snus frem for at ryge – men jeg tænkte at det var et forsøg værd. Jeg købte kun en enkelt dåse, jeg kender jo mig selv fra de andre eksperimenter jeg har lavet for at kvitte røgen uden held. Men nu stod der her, at det var uden tobak men med nikotin og at det skulle være under læben, så helt så usundt kunne det ikke være – det gik ikke værre end bedre, for den dag i dag bruger jeg kun snus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.