Når man bevæger sig langs en ståltrappe

For mange er det helt almindeligt, når de skal befærde sig lands ad, opad, nedad eller med en ståltrappe udendørs, for det har de prøvet så tit, at de er vant til, hvordan man holder til den ene side, kan holde en pause og snakke med folk, gøre plads til andre passerende folk og så videre, for det er de så vant til at gøre.
Men man skal huske på, at sådan er det ikke for alle, for der kan være folk, der er helt nye på den her ståltrappe, eller også lider de af højdeskræk, så hvis den her ståltrappe er højt oppe, så skal man have respekt for, at ikke alle mennesker kan forcere den lige så let som alle andre.
Det må være som, hvis man bor i et smukt land, men man er vant til at se omgivelserne, og så bliver man træt af turisterne i bil, der kører så langsomt for at se landskabet, mens man selv gerne vil videre i teksten, hvorfor man lægger sig lige bag ved de dem og ikke kan vente på at overhale.

Ståltrappen kan bruges til meget

Men for dem, som der er vant til at bruge den her ståltrappe, så kan man ligefrem tage sig en slapper udenfor på den, specielt hvis der er gode trin på den samt plateauer, hvor man kan sætte sig i niveauer.
Så kan man tage puder med ud at sætte sig på, men man skal sørge for ikke at være i vejen for andre – specielt hvis man er mange, der slapper af på trappen af stål.
Faktisk skal man også tænke over, hvordan man er klædt, for hvis man har nogle specielle tekstiler på, så kan man danne statisk elektricitet, som kan blive aktiveret, når man rører ved et eventuelt gelænder ved den her ståltrappe.
Og så er det jo også vigtigt at huske, at den kan blive glat, hvis det regner eller lige har regnet.
Nogle gange kan vejret være så dårligt udenfor, at man i hvert fald ikke skal begynde at bruge trappen, hvorfor man må vente på, at det stilner af.