Moderigtige læderfrakker

Selvom det lige for tiden er dejligt varmt, og man måske ikke lige sidder og sukker efter en varm læderfrakke, så er den nyeste efterårs mode allerede ved at komme på gaden – dette gælder også indenfor læder frakker, mere eller mindre varme. Nu er lædertøj ofte meget klassisk tøj, men alligevel forstår modeskaberne, at lave nogle super fede modeller som jeg syntes er værd at kigge på, og forelske sig i.
Shearling coats
Læderfrakker er mange ting, nogle er varme og tunge, og andre ikke helt så varme men til gengæld væsentlig lettere, nogle er med pelskanter og krave, andre uden – og det har modeskaberne også taget højde for, og kreeret nogle flotte læderfrakke modeller.
Nu havde vi jo heldigvis lige lidt køligere dage, hvor jeg kunne kigge efter en læderfrakke, som jeg kunne anvende i overgangs perioden mellem sommer og efterår og efterår og vinter, for min tykke læder frakke hvade jeg jo allerede.

Jeg kan godt lide læderfrakker og læder tøj generelt, det er nemlig dejlig nemt at vedligeholde, og så holder det i mange år. Jeg tror endda at min læderjakke med pelskrave er ved at være 15 år gammel, men det kan man ikke se, og den stil den er lavet i, er stadig moderne – det er det jeg mener med at lædertøj gerne er udformet i klassisk stil, den vil altid være moderne.
Selvfølgelig er der også sket en udvikling inden for moden og læderbranchen, for læderkvaliteten er blevet væsentlig bedre med årene, og hvis man så lige ofrer lidt ekstra på at få den helt lækre kvalitet, som er både let og dejlig blød, så går man ikke helt galt i byen.
Jeg vælger oftest en sort eller anden neutral farve til mit lædertøj, for så kan det anvendes til det meste af mit tøj jeg har hængende i skabet – men der er kommet mange smarte farver med tiden, og dem der kan bære det skal selvfølgelig gå efter det.