Mad og Events i Horsens

Det var da godt at jeg lige tjekkede hvad Posthuset i Horsens var, jeg kunne heller ikke lige helt forstå det, for der findes vel ikke flere posthuse, som vi kender dem fra tidligere, med breve og pakker. Det så nu meget lækker t ud den mad der var vist på billederne – men det er ikke kun mad, der var også koncerter og andre oplevelser – gad vide om det er det store koncerthus der er i Horsens, eller om det er noget helt nyt. Tænk hvis der er ældre mennesker der søger på posthuset horsens, og tror at der stadig findes posthuse – de vil da tro at man har lavet et forkert link til siden.

Posthuset i Horsens

Et alsidigt sted, med god mad, gode events til billige priser – mange jeg har talt med siger også at der altid er en hyggelig stemning og atmosfære. Nu er jeg jo tilhænger af at spise ude, og især hvis jeg skal til en eller anden koncert eller andet event, hvor jeg så kan samle det hele samme sted. En dejlig bøf med god vin til, så er stemningen lagt inden man skal til koncerten. Kunne man så tænke sig, at man kunne få lidt mere vin med til koncerten, ja så er det jo bare lykken. og nej, jeg drikker normalt ikke det helt vilde, men det er da dejligt når man for en gangs skyld endelig er i byen, at det hele så er som man ønsker det, er det ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.