Energirådgivning til husejere

Energipriserne stiger, og det kan derfor rigtig godt betale sig at kigge lidt nærmere på ens bolig og boligudgifter i forhold til det energiforbrug der måtte være. Uden af vide det, så tænker jeg jo, at der er mange der ville nyde godt af at få besøg af Klahn Arkitekter som er eksperter i Energirådgivning. vi gjorde det sidste år, og vi har virkelig ikke fortrudt det, for vi sparede og sparer stadig mange penge på vores energiforbedringer.
Det var da energipriserne begyndte at stige, at vi vurderede at det ville være godt lige at kigge vores hus rigtig godt efter i sømmene, og kontaktede https://klahn-arkitekter.dk for at høre hvad det var de kunne tilbyde.
Det kunne tilbyde os en grundig gennemgang af vores hus med henblik på energiforbedringer – og herefter komme med forslag til hvilke effektive forbedringer der skulle til og hvad det ville komme til at koste, og hvad vi kunne spare af energikroner.

Vi behøvede ikke at få alt lavet på en gang, men vi fik en prioritetsliste med energiforbedringer – så vi kunne tage det der var væsentligst lige her og nu, og så vente med resten, hvis vi ikke lige havde økonomien til at få det hele lavet på en gang.
Jeg syntes det har været et godt forløb at have Klahn arkitekterne ind over vores hus og få en eksperts energirådgivning ind over – så vi kunne træffe de rigtige beslutninger, inden vi bare kastede os hoveds kuls ud i et større renoveringsprojekt.
Det er de bedste penge vi har givet ud, når vi ser lidt tilbage, og kigger på hvordan energi priserne bare bliver ved med at stige – og selvom vi både skulle have hulmursisoleret og lukket nogle lufthuller på taget, skiftet lidt spotlys, så blev det ikke så dyrt som vi havde forventet det. I dag bruger vi faktisk kun det halve af hvad vi brugte tidligere af energi i vores hus – så vi er tilfredse.